T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi

"Mazhar-ı feyz olamaz düşmeyecek hâke nebât Mütevâzı olanı rahmet-i Rahman büyütür"

Sırlara vakıf olanların istikametini doğruluk ve tevazuya çevirdiği  şu fani kervanda, bir garip yolcuyuz.  Son durağı belli  bu yolculukta, heybesindeki diğergamı elmasa tercih eden, huzuru gülen gözlerde arayan bir grup ehl-i dille karşılaştık. Sermayeleri "veren el" olan bu güzel insanlar, kendilerine Deliler, Dâhiler, Kapılar, Köprüler topluluğu diyorlar. Topluluğun adı dahi çok şey anlatıyor bize. Burada protokolün yerini muhabbet, makamın yerini bölüşmek almış. Bu sayede öyle hoş bir iklim meydana gelmiş ki topluluğun üyelerine ne işle meşgul olduklarını sormak ya akla gelmiyor ya da sonradan dile geliyor. Heyecanları muhtaçlara dokunmak, sevinçleri iki gülen göz görmek ve muratları her çaresiz  eli sımsıkı tutmak. 

Bu güzel insanlar, okulumuzun misafiri oldular. Samimiyet ve muhabbetlerini, kucak dolusu sevgimizle  karşıladık. Öncelikle güzide topluluğu kuran ve onları bizlerle tanıştıran Kemal Yarcı Bey'e şükranlarımızı sunuyoruz. Sağ olun, var olun. 

Mustafa Murat Aydın Bey'in de katıldığı okulumuza yapılan  kıymetli ziyarette, misafirlerimiz öncelikle okulumuzu gezdiler. Ardından kütüphanemizde misafirlerimiz için hazırladığımız müzik programını icra ettik. Burada misafirlerimizin hoş bir sürpriz yapıp Okul Müdürümüz Ahmet İren için getirdikleri  pastayı kestik. Programın sonunda Okul Müdürümüz, nazik ziyaretlerinden dolayı topluluğa teşekkür etti. Başta Kemal Yarcı Bey olmak üzere topluluğun diğer güzide üyelerinin yaptıkları konuşmada, okulumuzun eğitim anlayışına duydukları hayranlık dile getirildi. Öğrencilerimizin de okulla ilgili duygularının yer aldığı program, müzik öğretmenleri Serkan Çamurcu, Ahmet Onur ve Ahmet Ünal'ın birbirinden güzel parçaları icra etmeleriyle sona erdi.  Nazik ziyaretlerinden dolayı Kemal Bey nezdinde tüm Deliler, Dâhiler, Kapılar, Köprüler topluluğuna, icra ettikleri müzikle içimizi ısıtan Serkan Çamurcu, Ahmet Onur ve Ahmet Ünal'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Unutulmaz bir akşamdı.

29-04-202429-04-202429-04-202429-04-202429-04-202429-04-202429-04-202429-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.04.2024 - Güncelleme: 29.04.2024 16:37 - Görüntülenme: 30
  Beğen | 0  kişi beğendi