T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi'nden Gurur Veren Başarı: Bahattin Dalgıç, Türkiye 2.'si!

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi'si 10/D sınıfı öğrencilerinden Bahattin Dalgıç, Türkiye'nin dört bir yanından katılan projeler arasında gösterdiği üstün performansla Türkiye 2.'si oldu. Öğrencimiz, danışman öğretmen Erhan Özalp ile birlikte hazırladığı Yeşil Çatı Projesi ile dikkatleri üzerine çekti.

Proje, enerji verimliliği alanındaki projesi, sürdürülebilirlik ve çevresel etki konularında sağladığı çözümlerle büyük bir başarı elde etti. Türkiye genelinde düzenlenen Tübitak-Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Enerji Verimliliği Proje Yarışması'nda elde edilen bu üst sıralı başarı, öğrencimizin azmi ve özverisiyle şekillendi.

Okul Müdürü Ahmet Iren, öğrencimizin ve danışman öğretmen Erhan Özalp'in bu başarısı karşısında duyduğu gururu ifade ederek, "Bahattin, okulumuzu Türkiye genelinde temsil ederek önemli bir başarıya imza attı. Bu tür yarışmalarda öne çıkan öğrencilerimizle gurur duyuyor, onları geleceğin liderleri olarak görüyoruz" dedi. Bahattin Dalgıç ve danışman öğretmen Erhan Özalp,kazandıkları ödüllerini almak üzere 6 Kasım'da düzenlenen sunumda projeyi tanıttılar. Okulumuz, bu başarıyla bir kez daha inovasyon ve bilimsel başarılarıyla adından söz ettirmiş oldu.Bu başarı, Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi'nin öğrencilerinin sadece sınıf içinde değil, ulusal platformlarda da ne kadar iddialı olduklarını gösteriyor. Kendisine ve danışman öğretmenine tebriklerimizi sunuyor, başarılarının devamını diliyoruz!

21-11-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.11.2023 - Güncelleme: 21.11.2023 11:45 - Görüntülenme: 287
  Beğen | 3  kişi beğendi