CNN TÜRK EKRANLARINDA YEŞİL DOĞA PROGRAMINDAYIZ

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi, Yeşil Doğa Bilinci ve Geri Dönüşüm Çabalarıyla CNN Türk Programında

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi, yeşil doğa bilinci ve geri dönüşüm konularında gösterdiği öncü çabalarla dikkat çekiyor. Bu önemli çalışmaları, ulusal çapta tanıtmak amacıyla CNN Türk'ün "Yeşil Doğa" programına konuk olacak.

Program, her cumartesi saat 11.30'da Güven İslamoğlu'nun sunumuyla izleyicilerle buluşuyor. Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi'nin bu programa konuk olarak katılacak olması, okulun çevre bilinci ve sürdürülebilirlik alanındaki başarılarını ön plana çıkaracak.

Okul yönetimi, öğrencilerin yeşil doğa bilinci ve geri dönüşüm konularındaki çalışmalarını detaylı bir şekilde programda paylaşacak. Bu vesileyle, okulun farkındalığının artırılması ve tanınırlığının güçlendirilmesi amaçlanıyor.

Yayın: 24.06.2024 - Güncelleme: 24.06.2024 12:54 - Görüntülenme: 1568