ASE Sosyal Bilimler Lisesi’nden ErasmusDays Kapsamında Sanal Fotoğraf Sergisi

ASE Sosyal Bilimler Lisesi, 2024 ErasmusDays etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerimizin yurt dışı hareketlilik programlarında çekilen fotoğraflarla hazırladığı bir sanal sergi düzenledi. Sergi, öğrencilerimizin farklı kültürleri tanıma, dil öğrenme ve uluslararası projelerde yer alma deneyimlerini yansıtarak, okulumuzun küresel ölçekteki etkileşimlerini gözler önüne seriyor.

Öğrencilerimiz, Erasmus+ programı kapsamında katıldıkları projelerde hem akademik hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlayan çeşitli etkinliklerde yer aldılar. Fotoğraflar, bu değerli tecrübeleri görselleştirerek, okul topluluğuna ve ziyaretçilere hareketlilik süreçlerinin etkisini sunma amacı taşıyor.

Sergi, okulumuzun kültürel çeşitliliği kucaklayan ve küresel farkındalık kazandıran eğitim anlayışını yansıtmakla birlikte, Avrupa Birliği değerlerine ve uluslararası iş birliklerine verdiğimiz önemi de gözler önüne seriyor.

Sanal sergiyi incelemek ve öğrencilerimizin bu benzersiz deneyimlerine tanık olmak için https://www.emaze.com/@ALIFQQICC/aysel-selahattin-erkasap üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

17-10-202417-10-202417-10-202417-10-2024

Yayın: 17.10.2024 - Güncelleme: 17.10.2024 09:46 - Görüntülenme: 5