YIL BOYUNCA YAPILAN DENEME SINAVLARIMIZ

Okulumuz öğrencilerinin akademik başarılarının artırılması için okulumuz tarafından belli yaıyınların denem sınavları rutin aralıklarla yapılmaktadır. Öğrencilerimizin kendisine,ailesine ve öğretmenlerine akademik düzeyleri hakkında bilgi vermesi amacıyla okulumuz tarafından bu konuya önem verilmektedir. Akademik çalışmaların içinde yer alan deneme sınavlarımız okul rehberlik servisimiz tarafından her denemeye özel istatistiksel bilgileri çıkarılmakta ve aylık rutin değerlendirme toplantılarında öğretmenlerimize sunulmaktadır. Whatsapp gruplarında da veriler ve öğrencilerimize her deneme sınavının bilgileri yanı sıra aylık, dönemlik ve yıllık olarak paylaşılmaktadır. Geçmiş yıllarında düzenli olarak kaydının tutulduğu deneme sınavı ölçme ve değerlendirmeleri bu seneki öğrencilerimizle değerlendirilmektedir. Okulumuz mezun öğrencilerin sınav ve deneme sonuçları, Kütahya ilindeki diğer proje okullarının sonuçları, Türkiye genelindeki sosyal bilimler liselerinin sonuçları ve Türkiye ortalamaları hakkında bilgiler verilip bu bilgilerle öğrencileirmizin deneme sonuçları karşılaştırılmaktadır. Bu kapsamlı ve özverili çalışmalarından dolauı okulumuz rehberlik servisimize, okul idare ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Bir Okuldan Daha Fazlası; Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi...

24-05-202224-05-202224-05-202224-05-2022

Yayın: 24.05.2022 - Güncelleme: 24.05.2022 11:31 - Görüntülenme: 435