TÜBİÇAK Projesi: Öğrencilerin Yaratıcılığını Teşvik Ediyor

Okulumuz, bilimsel merakı ve araştırma tutkusunu desteklemek amacıyla TÜBİTAK 2204A Liselerarası Araştırma Projeleri Yarışması'na katılıyor. Bu yılın projeleri için giriş tarihi olarak belirlenen 17 Ocak'a yaklaşırken, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz hummalı bir çalışmanın içerisinde.   "Proje Bilinci ve Farkındalık" ana temasıyla düzenlenen TÜBİÇAK projesi, öğrencilere araştırma ve yaratıcılık konusundaki potansiyellerini keşfetme fırsatı sunuyor. Okulumuzun giriş katında yer alan TÜBİÇAK panosu, öğrencilerin tamamladıkları projelerin özetlerini barındırıyor ve böylece arkadaşlarının projelerini görmeleri ve birbirlerini motive etmeleri için bir platform sağlıyor.   Projeyi hazırlayan öğrenci ve öğretmenlerimiz, panonun adını "TÜBİÇAK" koyarak hem TÜBİTAK'a olan katılımlarını vurguluyorlar hem de projelerinin keskin ve etkileyici birer bilim kılıcı gibi olduğunu ifade ediyorlar. Proje danışmanlarımızdan Zafer Kaya,Özge Kirazlı ve Kemal Soygür bu inovatif çalışmanın okulda proje farkındalığına ve motivasyonuna büyük katkı sağlayacağına inanıyorlar.   TÜBİÇAK projesi, öğrencilerimizin bilimsel düşünce becerilerini geliştirmelerine ve gelecekteki araştırmacıların yetişmelerine destek olmayı hedefliyor. Projeye katılan herkesi, bu heyecan verici yolculuğa katılmaya ve bilimdeki potansiyellerini keşfetmeye davet ediyoruz.

19-01-202419-01-202419-01-202419-01-2024

Yayın: 19.01.2024 - Güncelleme: 19.01.2024 11:05 - Görüntülenme: 17