son beş yılın yks ortalamaları ve okulumuzun verileri incelendi

Okulumuz rehberlik servisi, son beş yılda üniversite sınavına katılan tüm öğrencilerin net ortalamalarını ve okulumuz öğrencilerinin aynı dönemdeki performansını detaylı bir şekilde inceledi. Bu kapsamlı çalışmanın sonuçları, öğrencilerimizin akademik başarılarını değerlendirmek ve gelecekleri için daha net bir yol haritası çizmek amacıyla öğrencilerimizle paylaşıldı.

Yapılan analizler neticesinde, okulumuz öğrencilerinin son beş yılda üniversite sınavlarında elde ettikleri net ortalamaları belirlendi. Bu veriler, öğrencilerimizin sınavlardaki performanslarını objektif bir şekilde değerlendirmemize olanak tanıyor ve gelecekleri için daha bilinçli kararlar almalarına yardımcı oluyor.

Rehberlik servisi tarafından sunulan bu bilgiler, öğrencilerimizin güçlü yönlerini ve gelişim alanlarını daha iyi anlamalarına ve kişisel potansiyellerini maksimize etmelerine olanak sağlıyor. Ayrıca, bu verilerin öğrenci-veli-okul iş birliğini güçlendirerek daha etkili bir öğrenme süreci oluşturmak için önemli bir araç olduğu vurgulanmaktadır.

Okulumuzun resmi internet sitesi üzerinden bu değerli bilgilerin paylaşılmasıyla, öğrenci ve velilerimize daha şeffaf bir iletişim ortamı sağlanmıştır. Bu çalışmanın, öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmak ve üniversiteye hazırlık sürecinde destek olmak adına önemli bir adım olduğu belirtilmektedir.

20-03-202420-03-2024

Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 14:26 - Görüntülenme: 20