Sanal Sergimize Bekliyoruz

Walking Through The Live Chapters eTwinning projemizin Şubat ayı etkinliği.

Okulumuzun kurucu rolüyle 9. sınıflarımız ile  yürüttüğü,  öğrencilere kitap okumayı aşılayan, İngilizceyi anlamlı bir şekilde pekiştirmeyi hedefleyen; Walking through the Live Chapters adlı eTwinning projemizin Şubat ayı çalışmasında diğer katılımcı ülkeler ve Türkiye'den dört Sosyal Bilimler Lisesinin katılımıyla sanal sergi hazırlanmıştır. Projenin ana etkinliği dünya klasiklerinden  'Little Women' adlı eserin bölümlerinin öğrenciler tarafından her ay düzenli şekilde okunup, aylık Webinarlarda tartışılmasıdır. Bu bağlamda Şubat ayı etkinliğimiz öğrencilerimizin tasarladığı posterlerdir. Öğrencilerimiz karma ülke takımları olarak çalışmayı gerçekleştirmiştir. Sergimiz Emaze Web2 aracı ile hazırlanmıştır. İyi seyirler diliyoruz.

26-02-202126-02-202126-02-202126-02-2021

Yayın: 26.02.2021 - Güncelleme: 26.02.2021 09:43 - Görüntülenme: 182