T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi

OSMANLI MUTFAK KÜLTÜRÜ

Okulumuz 11/A sınıfı öğrencileri ile  Sosyal bilim çalışmaları dersi " Osmanlı mutfak kültürü " teması çerçevesinde Kütahya Gençlik merkezi Has odada Osmanlı yemekleri tadım etkinliği gerçekleştirdik. Piruhi,vişneli yaprak sarma ,keşkül-ü fukara ,zerde,ciğerli iç pilav ,sabuniye helvası, içli köfte ,aşure kurabiyesi ,hünkar beğendi, babagannuş ,çerkez tavuğu  gibi yemeklerin yaninda ögrencilerimiz kızılcık, demirhindi, üzüm serbeti tadımı yapma şansı da buldular .

Etkinliği organize eden Neslihan Aycan hocamıza, misafir olarak katılan Zuhal Kaşıkçı ,Neşe Papatya  ve Hüseyin Civan hocalarımıza davetimize icabet ettikleri için teşekkür ediyoruz.

18-10-202218-10-202218-10-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.10.2022 - Güncelleme: 18.10.2022 14:51 - Görüntülenme: 165
  Beğen | 0  kişi beğendi