T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi

Okulumuzun Gururu: Ahmet Kağan Kılınç, Bölge Yarışlarında Zafere Doğru Koşuyor!

Okullar arası kross müsabakalarında başarılı bir performans sergileyen sporcu Ahmet Kağan Kılınç, Genç A kategorisinde elde ettiği 3. derece ile ilimizi bölge yarışlarında temsil etmeye hak kazandı.

 

Genç atletimiz Ahmet Kağan Kılınç, büyük bir azim ve özveriyle geçtiğimiz hafta düzenlenen okullar arası kross müsabakalarında önemli bir başarıya imza attı. Genç A kategorisinde elde ettiği üçüncülük, hem sporcunun bireysel başarısını hem de okulumuzun spor alanındaki güçlü temsilini ortaya koydu.

 

Bu başarı, Ahmet Kağan Kılınç’ı bölge yarışlarında ilimizi temsil etme hakkını kazandırdı. Genç sporcu, bu önemli yarışta okulumuzu en iyi şekilde temsil etmek için antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Okul yönetimi, öğrenci Ahmet Kağan Kılınç’ı bu değerli başarısından dolayı tebrik ederken, bölge yarışlarında başarılar dileyerek sporcumuza destek olacaklarını belirtti. Ahmet Kağan Kılınç’ın bu başarısı, okulumuzun spor alanındaki kalitesini bir kez daha ortaya koydu ve gelecekteki başarılar için umut vadeden bir adım olarak değerlendiriliyor.

27-11-202327-11-202327-11-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.11.2023 - Güncelleme: 27.11.2023 16:53 - Görüntülenme: 42
  Beğen | 0  kişi beğendi