Okulumuzda Deneyap Türkiye Teknoloji Atölyeleri ve Yeni Öğrenci Alımları Hakkında Seminer Düzenlendi

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi, öğrencilerine teknoloji alanında yeni olanaklar sunmak amacıyla Deneyap Türkiye Teknoloji Atölyeleri hakkında bilgilendirme semineri düzenledi. Okulun konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, teknolojiye olan ilgilerini artırmak ve geleceğin teknolojilerine dair daha fazla bilgi edinme fırsatı buldular.

Seminerde, Deneyap Türkiye’nin sunduğu fırsatlar ve öğrencilere sağladığı avantajlar detaylı bir şekilde ele alındı. Öğrencilere, teknoloji atölyelerinde hangi becerileri geliştirebilecekleri ve bu atölyelerin kariyerlerine nasıl katkı sağlayabileceği konularında bilgi verildi.

Ayrıca, yeni öğrenci alımlarıyla ilgili detaylı bilgilendirme yapıldı. Okul yönetimi, Deneyap Türkiye Teknoloji Atölyeleri’ne katılmak isteyen öğrencilerin başvuru süreci ve gereklilikleri hakkında ayrıntılı bilgi paylaştı.

Seminer, öğrencilerin teknolojiye olan ilgisini artırmak ve onları geleceğin teknolojilerine hazırlamak adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi yönetimi, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek öğrencilerin teknoloji alanındaki potansiyellerini keşfetmelerini teşvik etti.

22-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-2024

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 15:41 - Görüntülenme: 19