Okulumuzda Değerler Eğitimi: İman ve İstikamet Semineri

Okulumuz, değerler eğitimi kapsamında öğrencilere yönelik anlamlı bir etkinlik düzenledi. “İman ve İstikamet” başlıklı seminerde öğrencilere manevi değerlerin rolü vurgulanırken, katılımcılara Kudüs’ü konu alan kitaplar hediye edildi.

Seminere katılan öğrencilere, bu özel günü hatırlatması amacıyla Kudüs’ü konu alan kitaplar hediye edildi. Okul yönetimi, öğrencilere bu şekilde manevi bir hediye vermenin, kültürel bilinci artırmanın yanı sıra kitap okuma alışkanlıklarını teşvik etmenin önemine vurgu yaptı.

Seminerin sonunda öğrenciler, İman ve İstikamet konusunda edindikleri bilgileri pekiştirirken, hediye edilen kitaplarla Kudüs’ün tarihine daha yakından bir bakış açısı kazandılar. Okulumuz, değerler eğitimi programları aracılığıyla öğrencilerin manevi gelişimine destek olmaya devam edecek.

27-11-202327-11-202327-11-202327-11-2023

Yayın: 27.11.2023 - Güncelleme: 27.11.2023 16:52 - Görüntülenme: 44