Okulumuz Yine Eğitimde İyi Örnekler Sitesinde:Selsebil Çeşmesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın İyi Örnekler Platformunda Yayınlandı

Aslı Mevlâna Müzesi’nin bahçesinde yer alan Selsebil Çeşmesi, milli ve kültürel değerlerimizi harmanlayan mimari yapısı ve içerdiği anlam dolu detaylarıyla dikkat çekiyor. Bu özel çeşme, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Eğitimde İyi Örnekler” platformunda yayınlanma onuruna erişti.

Selsebil Çeşmesi, mimari düzenlemesiyle hayatın evrelerini temsil edercesine en üstte bir sunakla başlıyor, altında iki, onun da altında üç sunakla devam ederek azalmaktadır. Bu benzersiz ayrıntı, insanın hayat döngüsünü estetik ve düşünsel bir deneyimle aktarıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen “Eğitimde İyi Örnekler” platformu, Aslı Mevlâna Müzesi’nin bu anlamlı projeyi değerli bularak yayınlamasına karar verdi. Bu başarı, okulumuzun kültür ve eğitimdeki nitelikli çalışmalarının bir yansıması olarak ön plana çıkıyor.

Aslı Mevlâna Müzesi yönetimi, Selsebil Çeşmesi’nin bu özel hikayesinin, Milli Eğitim Bakanlığı’nın geniş kitlelere ulaşan platformunda yer almasından dolayı büyük bir gurur duyuyor. Bu yayın, okulumuzun eğitimdeki başarılarını ve kültürel mirasını geniş bir izleyici kitlesiyle buluşturmanın sevincini taşıyor. #birokuldandahafazlası

12-12-202312-12-202312-12-202312-12-2023

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 17:00 - Görüntülenme: 86