Okulumuz, öğretmenlerimize okul temelli eğitim kapsamında TÜBİTAK 2204 proje yazma eğitimi sunarak önemli bir adım attı.

Bu hizmet içi eğitim etkinliği, deneyimli öğretmen Zafer Kaya tarafından başarıyla gerçekleştirildi. Eğitim sürecinde, katılımcılara TÜBİTAK’ın 2204 projeleri için temel bilgi ve beceriler detaylı bir şekilde aktarıldı. Zafer Kaya’nın rehberliğinde öğretmenler, projelerini planlama, uygulama ve değerlendirme konularında kapsamlı bilgi edinerek proje yazma konusunda yetkinliklerini daha da geliştirdi. Katılımcılar, TÜBİTAK projeleri aracılığıyla öğrencilere daha etkili eğitim imkanları sunma ve bilim dünyasına katkıda bulunma fırsatı elde ettiler. Eğitimin sonunda, öğretmenler projelerini hayata geçirme ve öğrencilere daha etkili rehberlik etme konusundaki yetkinliklerini önemli ölçüde geliştirdi. Bu nitelikli eğitim, okulumuzun eğitim standartlarını yükseltme çabalarında önemli bir dönemeç olarak kaydedildi. İlerleyen zamanlarda, benzer etkinliklerle öğretmenlerimizin profesyonel gelişimine katkıda bulunmaya devam edilecektir.

12-12-202312-12-202312-12-202312-12-2023

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 16:55 - Görüntülenme: 56