T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi

Okullar arası eğitime yönelik çalışmalar, projeler ve ders etkinlikleriyle ilgili fikir ve bilgi alışverişinde bulunmak üzere rotamızı Bursa’ya çevirdik.

Ali Osman Sönmez Sosyal Bilimler Lisesine yaptığımız eğitim amaçlı ziyarette, idari birimlerin işlenişi, öğretmenlerin uygulamaları ve öğrenci etkinliklerini yakından görme fırsatı bulduk. Akademik ve sosyal anlamda hatırı sayılır başarılarının tesadüf olmadığın gördüğümüz Ali Osman Sönmez SBL,  tüm enerjisini geleceğin inşası için kullanıyor. Kendilerine bu yolda  başarılar diliyoruz. 

Nazik ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretimiz, Bursa şehir merkezine yapılan geziyle sona erdi. Değerli vakitlerini bizler için ayıran başta okul müdürü Bilal Yaşar Kartal olmak üzere müdür başyardımcısı Uğur Güçlü, müdür yardımcıları Ayşe Öztürk ve Nihat Çini, edebiyat öğretmenleri Mustafa Başpınar, Sacide Öztürk ve Ömer Faruk Cebe, İngilizce öğretmeni Gürol Arslantürk, rehber öğretmen Kılıçaslan Evren’e iade-i ziyaret temennisiyle şükranlarımızı sunuyoruz. 

Eğitim amaçlı gerçekleştirdiğimiz geziye okul müdürümüz Ahmet İren, müdür başyardıcımız Orhan Karışkan, müdür yardımcımız Kemal Soygür, edebiyat öğretmenimiz Hakan Bengül İngilizce öğretmenimiz Erhan Özalp, bilişim teknolojileri öğretmenimiz Zafer Kaya, rehber öğretmenimiz Ayşegül Fırat, öğrencilerimiz  Bahattin Dalgıç,  Süeda Soyugür ve Talha Sargın katıldılar.

27-02-202427-02-202427-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 16:21 - Görüntülenme: 20
  Beğen | 0  kişi beğendi