T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi

OKUL MÜDÜRÜMÜZ AHMET İREN’İN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Kıymetli  Öğretmenlerim, Saygıdeğer Velilerimiz     2023-2024 eğitim-öğretim yılını açarken hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 
 Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi ailemizin değerli evlatları sevgili öğrencilerim;  hepiniz okulumuza yuvanıza hoş geldiniz. 
    Sevgili öğrenciler bizlere sizlere faydalı olmak için buradayız. Siz gelmeden okulu eğitim öğretime hazırladık. Sizin akademik, sosyal kültürel  başarılarınıza, katkı sağlamak, sizlere ön açmak, yürüyeceğiniz hatta koşacağınız kulvardaki engelleri kaldırmak için gerekli hazırlıklarımızı yaptık,  Bir okuldan ziyade hayat merkezi olan okulumuz sizlerin en iyi şekilde hedefe ulaşmanız kariyer sahibi olmanız hatta bunun ötesinde önce insan olmanız için sizleri bekliyor. 
     Bu sene ailemize yeni katılan Sevgili hazırlık öğrencilerim. Siz bizi tercih ederek aslında bilinçli bir seçim yaptınız. Bu seçiminizin anlamı şudur. "Ben iyi bir üniversiteye gitmek için buradayım ve rotam  akademik başarı olacaktır. Ama asıl hedefim yaratılış gayemizi kavrayıp vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olmaktır. " Lütfen rotanızdan ve hedefinizden sapmayın. Tercihinizin ne kadar isabetli olduğunu herkese gösterin.  
    Sevgili öğrencilerim değerli velilerim ; geçen dönem  mezun olan öğrencilerimizin yakalamış olduğu mükemmel başarıyı bu seneki son sınıflarımızın da yakalaması için bizle idare öğretmen ve destek personelimle beraber elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. 
   Değerli öğrencilerim  okulumuzda bilgi ve beceri sahibi, kişiliği gelişmiş, güzel davranışlar sergileyin, güzel arkadaşlıklar kurun, büyüklerine karşı saygılı bireyler olun. Elde ettiğiniz bilgi ve becerileri,  tutum ve davranışları hayatınızın her dönemine yansıtın. Sizlerin başarısı önce kendinize sonra ailenize fayda sağlayacak, gelecekte de bizleri  Türkiye yüzyılına taşıyacaktır. Bunun için biz hazırız. Sizin de hazır olduğunuz hissediyoruz. 
Sadece Kütahya da değil ülkemizde bile eşine az rastlanan okulumuzun her türlü imkanını kullanmaya çalışın. Ailemizin eski üyeleri yeni gelen arkadaşlarınıza yuvamızın bir okuldan çok daha fazlası olduğunu hissettirin.  
    Bizlere en değerlilerini emanet eden kıymetli veliler; emanetiniz emanetimizdir. Gönlünüz rahat olsun.  Çocuklarımızı en güzel şekilde hayata hazırlamak için teslim ettiğiniz emaneti en güzel şekilde sizlere geri vermek için çok çalışacağız. Bunun için iletişim kanallarını açık tutarak bizlere destek olacağınızdan eminiz.   
     Bu duygu ve düşüncelerle yeni öğretim yılının tüm paydaşlara ülkemize  hayırlı olmasını diliyor; saygılarımı sunuyorum. 
Ahmet İREN 
Okul Müdürü 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.09.2023 - Güncelleme: 11.09.2023 00:08 - Görüntülenme: 103
  Beğen | 0  kişi beğendi