ÖĞRETMENLERİMİZ PROJE REHBERLİĞİNDE

Aslanapa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tübitak 2204 A/B projeleri bilgilendirme toplantısına öğretmenlerimizden Şennur Bircan,Murat Anıl ve Zafer KAYA katıldı. Toplantıda öğretmenlere proje danışmalıklarını hakkında bilglendiren öğretmenlerimiz öğretmenlerden gelen soruları yanıtladı.Proje konusunda ölçme ve değerlendirme aşamalarına değinen öğretmenlerimiz katılım sağlayan başta İlçe Milli Müdürü Faih Köe olmak üzere bütün öğretmenlere teşekkür ederek yaklaşık 2 saat süren toplantıyı bitirdiler.

Kütahya'da her yıl Tübitak 2204 A projelerinde öncü olan okulumuz 2022 yılında da Bursa Bölge Finallerinde Kütahya'da seçilen 5 projeden 4'ünü yollamıştır. Bölge Finallerinde bir birincilik bir ikincilik alan okulumuz bu konuda da başarılarına yenilerini eklemiştir.

23-05-2022

Yayın: 23.05.2022 - Güncelleme: 23.05.2022 11:28 - Görüntülenme: 97