Kütüphaneden En Çok Yararlanan Öğrencilerimiz Tespit Edildi...

Öğrencilere Kütüphane Ödülü

Okulumuzda Kütüphaneyi En Çok Kullanan Öğrenciler Ödüllendirildi

Okulumuz bünyesindeki kütüphane, öğrenciler arasında yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Kütüphaneyi en aktif şekilde kullanan öğrenciler, okul idaremiz tarafından ödüllendirildi. Bu ödül, öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını teşvik etmek ve kütüphaneyi daha etkin bir şekilde kullanmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen bir etkinlik kapsamında gerçekleşti.

Kütüphane, öğrencilerin bilgiye erişimini sağlamak, araştırma yapmalarına ve öğrenmelerine destek olmak için büyük bir rol oynuyor. Bu nedenle okul yönetimi, öğrencilerin kütüphaneyi sık sık ziyaret etmelerini teşvik etmek ve okuma alışkanlıklarını geliştirmek için çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Son bir yıl içinde kütüphaneyi en çok kullanan öğrenciler, ödüllerini almak için Okulumuz yönetiminden özel bir törenle ödüllendirildi. Öğrenciler, kütüphanedeki kitapları aktif bir şekilde ödünç alarak okuyan, araştırma yapmak için kütüphaneyi kullanan ve kitaplarla ilgili etkinliklere katılan öğrenciler arasından seçildi.

Okul Müdürü Ahmet İREN, törende yaptığı konuşmada, kütüphaneyi aktif bir şekilde kullanan öğrencilerin öğrenme süreçlerinde büyük bir adım attıklarını ve okuma alışkanlıklarını geliştirmek için kütüphanenin önemli bir kaynak olduğunu vurguladı. Ayrıca, öğrencilerin araştırma becerilerini ve bilgiye erişimlerini artırmalarının, akademik başarılarını da olumlu yönde etkileyeceğini belirtti.

Ödül töreninde kütüphaneyi en çok kullanan öğrencilere çeşitli hediyeler ve sertifikalar verildi. Bu ödüllerin, öğrencilerin başarılarını kutlamak ve kütüphanenin önemini vurgulamak için verildiği belirtildi.

Okul Müdürü Ahmet İREN, kütüphane kullanımını teşvik etmeye devam edeceğini ve gelecek dönemlerde de benzer etkinlikler düzenleyerek öğrencilerin okuma alışkanlıklarını desteklemeyi sürdüreceğini açıkladı.

21-06-2023

Yayın: 21.06.2023 - Güncelleme: 21.06.2023 15:40 - Görüntülenme: 204