Kütopya Projesi Tasarımcısı, Mühendis, Yazar Abdullah Reha Nazlı Okulumuzda

Sosyal medya,  henüz hayatımızı kuşatmamışken bu alanda yaptığı çalışmalarıyla dikkat çeken mühendis, tasarımcı, girişimci, yazar ve kütopya projesine imza atan Abdullah Reha Nazlı, tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı.Sosyal medya,  henüz hayatımızı kuşatmamışken bu alanda yaptığı çalışmalarıyla dikkat çeken mühendis, tasarımcı, girişimci, yazar ve kütopya projesine imza atan Abdullah Reha Nazlı, tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı.

Nazlı, hayata çok yönlü ve stratejik bakmanın önemini ortaya koyduğu eserler bağlamında anlattı. Bilginin tamamına ulaşmanın bir yükten öteye gitmeyeceğini vurgulayan Nazlı, sosyal medyayı faydalı kullanmanın önemine dikkat çekti. Nazlı, kitap okuma ortamını farklı bir konsepte soktuğunu ve bunun da Türkiye’de bir ilk olduğunu da konuşmalarına ekledi. Reha Nazlı, okulumuzda bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Ziyaretlerinden dolayı mutluluk duyduğumuz Reha Nazlı’ya verimli geçen söyleşisinden dolayı teşekkür ediyoruz.

25-12-202325-12-202325-12-2023

Yayın: 25.12.2023 - Güncelleme: 26.12.2023 10:30 - Görüntülenme: 136