Kütahyaspor Futbol Takımı, Okulumuz Öğrencileriyle Söyleşide Buluştu

Kütahya Spor Futbol Takımı, sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerini vurgulamak ve öğrencilerle iletişim kurmak amacıyla okulumuzda bir söyleşi gerçekleştirdi. Takım oyuncuları, öğrencilerle bir araya gelerek futbol kariyerleri, sporun önemi ve yaşadıkları deneyimler hakkında bilgi paylaştılar.

Takım oyuncuları, disiplin, motivasyon, takım çalışması ve sporun sağlığa olan faydaları gibi konularda öğrencilerle deneyimlerini paylaşırken, gençler de sporun yaşam kalitesini artırıcı etkileri üzerine düşüncelerini dile getirdiler. Söyleşi boyunca samimi bir atmosferde geçen etkinlik, öğrencilerin sporun önemini daha iyi anlamalarına ve sporun birleştirici gücünü deneyimlemelerine olanak sağladı. Katılımcılar, bu tür etkinliklerin devam etmesini ve sporun gençler arasında daha yaygın bir şekilde teşvik edilmesini umut ettiklerini belirttiler. Takım oyuncularına  ve davetimizi kırmayıp bizleri futbolcularımıza buluşturan @efrahim.alkin hocamiza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

22-02-202422-02-202422-02-2024

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 16:11 - Görüntülenme: 23