T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi

Kütahya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü, Huzurevi Ziyareti Gerçekleştirdi

Kütahya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri, yaşlılarımızı unutmayarak Kütahya Huzurevi’ni ziyaret etti. Öğrenciler, yaşlıların yanlarında olduğunu hissettirmek ve onlara moral vermek amacıyla gerçekleştirilen bu anlamlı ziyarette bir araya geldi.

 

Huzurevi ziyareti sırasında öğrenciler, yaşlılarla keyifli sohbetler gerçekleştirdi ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden gelen desteği sağladı. Ayrıca, öğrenciler tarafından hazırlanan küçük sürprizler ve hediyelerle yaşlıların yüzlerinde tebessümler oluşturuldu.

 

Kütahya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü, toplumda yardımlaşma ve dayanışma kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla bu tür etkinliklere düzenli olarak katılmayı ve desteklemeyi sürdüreceğini belirtti.

 

Bu tür ziyaretlerin yaşlılarımızın hayatına renk kattığı ve onlara moral ve motivasyon sağladığı bilinmektedir. Kütahya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü, toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ederek benzer etkinliklerle topluma katkı sağlamaya devam edecektir.

22-02-202422-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 16:19 - Görüntülenme: 21
  Beğen | 0  kişi beğendi