Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi'nde Satranç Etkinliği Büyük İlgi Gördü

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi, strateji, zeka ve rekabetin bir araya geldiği bir satranç etkinliği düzenledi. Okul Müdür Yardımcısı Kemal Soygur tarafından yönetilen bu etkinlik, öğrencilerin stratejik düşünme becerilerini geliştirmelerine ve satranç heyecanını yaşamalarına fırsat tanıdı.

Müsabakalar, okulun öğrenci topluluğunu bir araya getirerek satrançta ustalaşmış yetenekleri sergileme şansı verdi. Öğrenciler, düşünce hızlarını, karar verme becerilerini ve stratejik düşünmeyi geliştirme fırsatı buldular.

Etkinlik sonucunda kazananlar, ödül töreni ile kutlanacak. Ödüller, yarın Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında sahiplerini bulacak. Kazananlara ödülleri sunarken, emeği geçen ve etkinliğe katılan tüm öğrencilere teşekkür edilecek.

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi Müdür Yardımcısı Kemal Soygür , satranç etkinliğinin öğrencilerin zihinsel gelişimine olumlu katkılar sağladığını ve bu tür etkinliklerin okulun kültürel zenginliğini artırdığını vurguladı. Ayrıca, okulun bu tür aktivitelere verdiği destekten memnuniyetini ifade etti.

Satranç, strateji ve konsantrasyonun önemli bir parçasıdır ve bu tür etkinlikler öğrencilerin bu becerileri geliştirmelerine yardımcı olur. Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra zihinsel ve rekabetçi yeteneklerini de destekleyen bir okul olarak öne çıkmaktadır.

25-10-202325-10-202325-10-202325-10-202325-10-202325-10-2023

Yayın: 25.10.2023 - Güncelleme: 25.10.2023 16:20 - Görüntülenme: 46