Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, okulun düzenlediği TYT-AYT deneme sınavlarında gösterdikleri üstün başarı ile dikkat çektiler.

11. ve 12. sınıf düzeylerinde sınıf ve alan birinciliği elde eden başarılı öğrencilere, okul müdür yardımcısı Hatem Aka tarafından özel bir ödül verildi.

Ödül kapsamında, öğrenciler Cinetech Sera Kütahya’da gösterimde olan “NEFES - YER EKSİ İKİ” filmine götürüldü. Keyifli bir ödül etkinliği olarak düzenlenen bu etkinlik, öğrencilerin başarılarını kutlama ve motivasyonlarını artırma amacını taşıdı.

Okul yönetimi, öğrencilerin bu tür etkinliklerle ödüllendirilmesinin eğitim sürecine olumlu bir katkı sağladığını ve öğrencilerin motivasyonlarını yükselttiğini belirtti. Bu tür teşviklerin öğrencilere ilham vererek başarılarını artırdığına inanan okul yönetimi, öğrencilere bundan sonraki sınavlarda da başarılar dilerken, benzer etkinliklerin devam edeceğini açıkladı.

05-01-202405-01-2024

Yayın: 05.01.2024 - Güncelleme: 05.01.2024 17:01 - Görüntülenme: 69