Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileri Kanguru Matematik Sınavında Boy Gösterdi

Bugün, Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, uluslararası çapta düzenlenen Kanguru Matematik Sınavı’na katılarak matematik yeteneklerini sergilediler. Okulumuzun ev sahipliğinde gerçekleştirilen sınavda, öğrenciler sınavın getirdiği zorluklarla başa çıkarak önemli bir deneyim kazandılar.

Sınav sonrasında düzenlenen ödül töreninde, katılan öğrencilere sertifikaları ve matematik oyunları takdim edildi. Öğrencilerimizin başarılarından gurur duyarken, gelecekteki matematik başarıları için teşvik edici bir adım attıklarını belirtmek gerekir.

Matematik öğretmenimiz Esra Büyükceran’ın önderliğinde gerçekleşen bu etkinlik, öğrencilerimizin matematik alanındaki potansiyelini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıdı. Okulumuz adına katılan tüm öğrencilere başarılarının devamını dileriz.

25-03-202425-03-202425-03-202425-03-2024

Yayın: 25.03.2024 - Güncelleme: 25.03.2024 16:39 - Görüntülenme: 33