Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileri, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Atatürk'ü Anma Konserine Katıldı

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası tarafından düzenlenen özel konserde bir araya geldi. Atatürk'ü Anma Günü vesilesiyle gerçekleşen konser, öğrencilere duygu dolu bir müzik ziyafeti sunarken, Atatürk sevgisiyle dolu bir anı biriktirdi.

Eskişehir Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen konserde, orkestranın seslendirdiği klasik eserler ve Türk müziğinin seçkin parçalarıyla öğrenciler, Atatürk'ün mirası etrafında bir araya geldi. Konser, büyük bir coşku ve saygı içinde geçerken, öğrenciler de bu özel günü daha anlamlı kılmak adına bir araya gelerek Atatürk'ü andı.

Konser sonrasında öğrenciler, duygu yüklü anılarla dolu bir gece geçirirken, Atatürk sevgisiyle bir kez daha buluşmanın gururunu yaşadılar.

21-11-2023

Yayın: 21.11.2023 - Güncelleme: 21.11.2023 11:39 - Görüntülenme: 69