Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileri Boğaziçi ve Galatasaray Üniversitelerini Ziyaret Etti

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi'nden bir heyet öğrenci, Türkiye'nin kültürel ve eğitim başkenti İstanbul'u ziyaret etti. Gezi sırasında öğrenciler, Boğaziçi Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesi'nin etkileyici kampüslerini keşfetme fırsatı buldular.

Öğrenciler, İstanbul'un tarihi ve kültürel zenginliklerini yakından deneyimleyerek, bu büyüleyici şehrin eğitim olanaklarını da inceleme şansı elde ettiler. Boğaziçi Üniversitesi'nin eşsiz manzarası ve öğrenci yaşamı hakkında bilgi edindiler.

Ayrıca, Galatasaray Üniversitesi'nin tarihi binasını gezdiler ve bu köklü eğitim kurumunun atmosferini keşfettiler. Öğrenciler, üniversite kampüslerinde eğitim alan öğrencilerle sohbet etme ve deneyimlerini paylaşma fırsatı buldular.

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi Edebiyat Öğretmenimiz Metin Erol bu gezi hakkında şunları söyledi: "Öğrencilerimizin İstanbul'daki bu üniversiteleri ziyareti, onlara yükseköğrenim olanaklarını ve farklı eğitim kurumlarını yakından tanıma fırsatı sundu. Bu tür deneyimler, onların gelecekteki eğitim ve kariyer seçimlerini şekillendirmelerine yardımcı oluyor."

Öğrenciler, İstanbul gezisi boyunca hem öğrenme hem de eğlence dolu anılar biriktirdiler. Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi'nin bu tür etkinliklerle öğrencilerine geniş ufuklar sunmaya devam edeceği belirtildi.

06-11-202306-11-202306-11-2023

Yayın: 06.11.2023 - Güncelleme: 06.11.2023 16:56 - Görüntülenme: 62