T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi Öğrenci ve Danışman Öğretmeni TÜBİTAK Enerji Verimliliği Yarışması'nda

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencimiz Bahattin Dalgıç ve Danışman Öğretmeni Erhan Özalp, Enerji Verimliliği Yarışması'nda Sundukları Proje İle Dikkatleri Üzerine Çekti

 

 Sosyal Bilimler Lisesinin yetenekli gençleri, bilim ve enerji verimliliği alanında ulusal bir platformda kendilerini kanıtlamaya devam ediyor. Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi  öğrencimiz Bahattin Dalgıç ve danışman öğretmeni Erhan Özalp, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Enerji Verimliliği Yarışması'nda büyük bir başarıya imza attılar.

 

Öğretmen ve Öğrencimiz, bugün TÜBİTAK Enerji Verimliliği Yarışması'nda kendi projelerini başarıyla sundular. Proje, enerji verimliliği konusunda önemli bir katkı sağlayabilecek yenilikçi fikirler içeriyor. Bahattin Dalgıç'ın enerji alanındaki tutkusu ve Danışman Öğretmen Erhan Özalp'ın rehberliği, bu başarılı projenin oluşturulmasına olanak tanıdı.

 

Projenin içeriği hakkında konuşan Bahattin Dalgıç, "Enerji verimliliği, günümüzün önemli bir konusu. Biz de bu konuda çözüm odaklı bir proje geliştirdik. Umarım bu projemiz enerji verimliliğine katkı sağlar" dedi.

 

Danışman Öğretmen Erhan Özalp ise, "Bahattin'in azimli çalışması ve projeyi hazırlarken gösterdiği özveri beni gururlandırdı. Öğrencilerimizin bu tür bilimsel yarışmalara katılması, gelecekteki liderlerimizin yetişmesine önemli bir katkı sağlar" dedi.

08-11-202308-11-202308-11-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.11.2023 - Güncelleme: 08.11.2023 16:47 - Görüntülenme: 55
  Beğen | 0  kişi beğendi