T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi: Bölgenin En Çok Projesi Bölgeye Çağırılan Okulu

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi, Türkiye genelinde en çok projesi bölgeye davet edilen okullar sıralamasında ilk 25 içinde yer alarak önemli bir başarı elde etmiştir. Eskişehir, Balıkesir,Bursa gibi büyükşehirlerin yanı sıra Yalova, Çanakkale ve Bilecik gibi illerin yer aldığı Bursa Bölgesi’nde en çok projesi bölgeye çağırılan, ilinde en çok proje yazan ve bölgeye çağırılan okulu olma ünvanını taşıyor. Öğrencilerimizin hazırladığı projeler, 4-7 Mart tarihleri arasında Eskişehir’de gerçekleştirilecek olan bölge yarışmalarında yer alacak. Bu başarıda, Matematik, Türk Dili ve Edebiyatı, Değerler Eğitimi ve Tarih gibi farklı alanlarda yapılan projelerin Murat Anıl, Erhan Özalp, Zafer Kaya ve Sevgi Altun Dilek hocalarımızın öncülüğünde yazılmıştır.

 

Ayrıca, 37 projede emek veren öğrenci ve öğretmenlerimize de teşekkür etmek istiyoruz. Onların özverili çalışmaları, okulumuzun başarısında kilit bir rol oynamaktadır. Bu projeler, farklı branşlarda gerçekleştirilmiş ve okulumuzun geniş bir alanda başarılı olduğunu göstermiştir.

 

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi, sadece bir okul değil, aynı zamanda başarı ve özverinin bir simgesidir. #KütahyaSosyalBilimlerLisesiBirOkuldanDahaFazlası

27-02-202427-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 16:19 - Görüntülenme: 63
  Beğen | 1  kişi beğendi