T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi

Kütahya SBL Erasmus+ HOPE Projesi, Başarıyla Tamamlandı!

Uluslararası Arenada Bir Başarı Hikayesi

 

Kutahya SBL bu yıl tamamlanan Erasmus+ HOPE projesi ile büyük bir başarı elde etti. Proje kapsamında gerçekleştirilen tüm hareketlilikler başarıyla tamamlandı ve final raporu yazma aşamasına geçildi.

 

Proje kapsamında oluşturulan web sitesi, öğrencilerimizin ve projeye katılanlarin deneyimini paylaşmak için bir platform sunuyor. Okul sunumları, sanal sergiler ve proje elektronik kitabı, projenin zengin içeriğini ve kazanımlarını ziyaretçilere açıkça sunuyor.

 

Erasmus+ HOPE projesi, öğrencilerimize kültürler arası anlayış, dayanışma ve liderlik becerileri kazandırmak amacıyla tasarlanmıştı. Proje boyunca öğrencilerimiz, uluslararası bir ortamda öğrenmenin ve işbirliğinin değerini deneyimlediler.

 

Okul yönetimi, proje koordinatörleri, öğretmenler ve öğrenciler, bu önemli projede emek harcayan herkese teşekkür eder. Erasmus+ HOPE projesi, okulumuzun uluslararası alandaki prestijini artırmakla kalmayıp, aynı zamanda öğrencilerimizin küresel vizyonlarını genişletmelerine katkıda bulundu.

 

Projeye katılan herkesi, başarıyla tamamlanan bu önemli aşama dolayısıyla tebrik ederiz.

 

Proje kapsamında oluşturulan web sitesi ziyaretçilerini bekliyor. https://pieksamaenlukio.fi/web/hope-helping-our-planet-earth/

28-12-202328-12-202328-12-202328-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.12.2023 - Güncelleme: 28.12.2023 16:49 - Görüntülenme: 72
  Beğen | 1  kişi beğendi