Kütahya Maltepe Şehitliği, Cumhuriyetin 100. Yılında Öğretmen ve Öğrencilerimizin Ziyaretiyle Onurlandırıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde, Kütahya Maltepe Şehitliği, özel bir ziyaretle anıldı. Okulumuzun Din Kültürü öğretmeni Hüseyin Civan ve öğrencileri, şehitlerimizi manevi huzurunda anmak ve dualarla onlara minnettarlıklarını ifade etmek için bu anlamlı ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaret, tarihimizin kahramanlarına saygı ve minnettarlık duygularını canlı tutma amacı taşıdı. Öğrenciler, Maltepe Şehitliği'nde Türk bayrağı ve şehitlerimizin kabirleri başında dualar okuyarak, onların anısını yaşatma fırsatını buldular.

Din Kültürü öğretmeni Hüseyin Civan, öğrencilere tarih ve milli bilinç açısından Maltepe Şehitliği'nin önemini anlattı. Şehitlerimizin vatan uğruna verdikleri büyük mücadeleyi ve fedakarlıklarını hatırlatarak, genç neslin bu mirası koruma sorumluluğunu vurguladı.

Öğrenciler, ziyaret sırasında şehitlerimize minnettarlıklarını dile getirdi ve onların vatan için verdikleri kutsal mücadeleyi hatırladılar. Bu etkinlik, öğrencilerin tarihlerini ve milli kimliklerini daha iyi anlamalarına yardımcı oldu.

Okul Müdürümüz Ahmet İren, Maltepe Şehitliği ziyaretinin Cumhuriyetin 100. yılında yapılan bu tür etkinliklerin milli birlik ve beraberliğe katkı sağladığını vurgulayarak, öğrencilere milli değerlere saygı ve sevgi duygularını aşılamak için bu tür ziyaretlerin önemini belirtti.

Kütahya Maltepe Şehitliği ziyareti, genç neslin tarihine, kültürüne ve milli değerlerine olan bağlılığını pekiştirirken, şehitlerimizin fedakarlıklarını anmak için bir fırsat sundu. Bu tür etkinlikler, milli bilinci canlı tutma ve gelecek nesillere aktarma görevini yerine getirir.

27-10-202327-10-202327-10-202327-10-202327-10-2023

Yayın: 27.10.2023 - Güncelleme: 27.10.2023 14:26 - Görüntülenme: 112