KAHRAMANMARAŞ KAĞIT FABRİKA MÜDÜRÜ METEHAN BESEN OKULUMUZDA

Kahramanmaraş Kağıt Fabrika Müdürü, geri dönüşüm ve ARGE konularında bilgi paylaşımı amacıyla okulumuzu ziyaret etti. Bu özel ziyarette, okul müdürü Ahmet Iren, fabrika müdürünü okulumuzda ağırladı ve verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

Geri dönüşüm ve ARGE, günümüzün önemli konularından biri olarak öne çıkıyor. Bu konuda bilgi ve deneyim paylaşımı, geleceğin daha sürdürülebilir dünyasını inşa etmek için kritik bir adımdır. Kahramanmaraş Kağıt Fabrika Müdürü, öğrencilere bu alanlarda kazandığı deneyimleri ve fabrikanın bu alandaki çalışmalarını anlattı. Öğrenciler, geri dönüşümün önemini ve ARGE'nin yenilikçi potansiyelini daha yakından tanıma fırsatı buldular.

Ayrıca, okul müdürü Ahmet Iren, fabrika müdürünü okulumuzun koridorlarını gezdirdi. Öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi . Bu söyleşi sırasında, öğrencilerin kağıt üretim süreçleri hakkında daha fazla bilgi edinmeleri sağlandı. Aynı zamanda, öğrenciler, fabrikanın çevre dostu uygulamalarını gözlemleyerek, sürdürülebilirlik konusunda daha bilinçli hale geldiler. Yakın zamanda öğrencilerimizi fabrikada ağırlama isteklerini memnuniyetle karşılayacaklarını belirtti.

Bu önemli ziyaret, öğrencilerin endüstri liderleriyle buluşmalarını ve sürdürülebilirlik konusundaki farkındalıklarını artırmalarını sağladı. Okulumuz, bu tür etkileşimlerin öğrencilerimize fayda sağladığına inanmaktadır ve gelecekte daha fazla benzer etkinliğe ev sahipliği yapmayı planlamaktadır.

10-10-202310-10-202310-10-202310-10-202310-10-202310-10-202310-10-202310-10-2023

Yayın: 10.10.2023 - Güncelleme: 10.10.2023 11:41 - Görüntülenme: 87