"Kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için."

Okulumuz, öğrencilerine sosyal etkinliklerle zenginleştirilmiş bir öğrenim deneyimi sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, pansiyon öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz son etkinlikte, okulumuzun konferans salonunda sinema etkinliği kapsamında "Dağ 2" filmi izlendi.

Okulumuz konferans salonunda düzenlenen sinema etkinliği, büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşti. Öğrencilerimiz, Türk sinemasının önemli yapıtlarından biri olan "Dağ 2" filmi ile duygusal bir yolculuğa çıktılar. Film, sadece eğlenceli bir zaman geçirmelerini sağlamakla kalmadı, aynı zamanda vatanseverlik duygularını da pekiştirdi.

Filmin ardından düzenlenen bilgi yarışması, öğrencilerimizin dikkatini ve odaklanma becerilerini ölçmeyi amaçladı. Heyecanlı soruların yer aldığı yarışmada öğrencilerimiz, bilgi birikimlerini sergileyerek başarılı performanslar ortaya koydular. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin sadece akademik başarılarını değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel alanlardaki becerilerini de geliştirmelerine olanak tanıyor.

Okulumuz, eğitimin sadece sınıf içi derslerle sınırlı olmadığına inanarak, öğrencilerimizi geniş bir perspektifle yetiştirmeye devam ediyor. Sosyal etkinlikler, öğrencilerimizin birbirleriyle etkileşimde bulunmalarını, yeni arkadaşlıklar kurmalarını ve farklı kültürleri keşfetmelerini destekleyerek, onların birey olarak gelişimine katkıda bulunuyor.

Etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan okulumuz öğretmenlerinden Hakan Bengül, Akın Uçar ve Osman Dursun'a ve ayrıca okul müdürümüz Ahmet İren'e teşekkürlerimizi iletiyoruz.

22-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-2024

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 16:14 - Görüntülenme: 27