“İtimat Bakkaliyesi” Etkinliğiyle Okulumuzda Doğruluk ve Dürüstlük Değerleri Yaşatılıyor!

Hûd Suresi’nde geçen “Emrolunduğun gibi dosdoğru ol!” ayetiyle ilham alan okulumuz, Değerler Eğitimi Kulübü olarak “İtimat Bakkaliyesi” köşesini oluşturarak öğrencilere önemli bir deneyim sunuyor.

Öğrencilerimiz, bu etkinlik kapsamında “İtmat Bakkaliyesi” köşesinden çeşitli ürünleri alarak ödemelerini özel bir kumbaraya bıraktılar. Bu sayede doğruluk ve dürüstlük değerleri, öğrencilerimiz arasında güçlü bir şekilde yaşatılıyor.

Etkinlik, bir hafta boyunca farklı ürün çeşitleriyle devam edecek, öğrencilere çeşitli seçenekler sunacak. Bu süreç, öğrencilerin günlük hayatta doğruluk ve dürüstlük ilkelerini benimsemelerine katkı sağlayacak.

Emeği geçen Değerler Kulübü öğretmenlerimiz Neslihan Aycan ve Burcu Kömürcü ve etkinlikte aktif rol alan öğrencilere teşekkür ediyoruz. “İtimat Bakkaliyesi” etkinliği ile okulumuzda değerler eğitimi alanında önemli adımlar atılıyor.

18-12-202318-12-202318-12-202318-12-2023

Yayın: 18.12.2023 - Güncelleme: 18.12.2023 16:56 - Görüntülenme: 84