Erasmus+ Öğrencileri, Küresel Isınmaya Dikkat Çeken Sanat Etkinliği Gerçekleştirdi

Erasmus+ programı kapsamında hareketliliklerini sürdüren öğrencilerimiz, programın 5. gününde çevresel farkındalık yaratmayı hedefleyen bir etkinlik gerçekleştirdi. Hoo Lee adlı sanatçının önderliğinde düzenlenen etkinlik, küresel ısınmanın etkilerine dikkat çekmek amacıyla düzenlendi.

Öğrenciler, sanatçının “buz” temasıyla oluşturduğu etkinlikte, çeşitli görsel ve işitsel unsurlarla küresel ısınmanın yol açtığı sorunları vurguladılar. Buzların erimesi, iklim değişikliğinin etkileri ve doğal dengenin bozulması gibi konular, öğrencilerin interaktif olarak katıldığı etkinlikte öne çıktı.

Haftanın son gününde ise öğrenciler, başarılı bir hareketlilik dönemini tamamlamanın mutluluğunu yaşadılar. Sertifika töreninde, katılım ve aktiflikleri için ödüllendirilen öğrenciler, bu deneyimin kendilerine kattığı değerleri ve yeni bakış açılarını sertifikalarını alarak taçlandırdılar.

25-03-202425-03-202425-03-202425-03-202425-03-2024

Yayın: 25.03.2024 - Güncelleme: 25.03.2024 16:43 - Görüntülenme: 39