Eğitimde İyi Örnekler Sitesindeyiz.

Okulumuz öğrencileri, sürdürülebilirlik ve dil becerilerini birleştirdikleri özel bir etkinlikle dikkat çekti. Almanca öğretmeni Özge Kirazlı önderliğinde gerçekleştirilen “Öğrencilerimiz Atık Malzemelerle Türkiye’nin Tarihi ve Turistik Yerlerini Almanca Tanıttılar” projesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Eğitimde İyi Örnekler” platformunda yer aldı.

Bu anlamlı etkinlikte öğrenciler, atık malzemeleri kullanarak Türkiye’nin tarihi ve turistik mekanlarını Almanca dilinde tanıtarak dil becerilerini geliştirdiler. Eserler, öğrencilerin yaratıcılığını ve çevre bilincini ön plana çıkararak sadece dil öğrenimi değil aynı zamanda çevresel duyarlılık konularına da vurgu yaptı.

ogmiyiornekler.meb.gov.tr üzerinde paylaşılan bu başarı, öğrencilerin eğitimde kaliteli ve yenilikçi çalışmalarını bir kez daha gözler önüne seriyor. Projenin detayları ve öne çıkan noktalar, öğrencilerin dil yeteneklerini pratikte kullanarak Türkiye’nin zengin kültürel mirasını Almanca konuşulan dünya ile buluşturduğunu gösteriyor. Öğrencilere projelerinde gösterdikleri başarıdan dolayı tebrikler yağdı.

04-12-2023

Yayın: 04.12.2023 - Güncelleme: 04.12.2023 17:03 - Görüntülenme: 66