E-TWİNNİNG PROJEMİZ OLD BUT GOLD

2021 - 2022 eğitim öğretim yılında,öğretmenimiz Reyhan KÜÇÜKGÖKMEN ve öğrencilerimizin katılımı ile yeni e-Twinning projesi OLD BUT GOLD, büyük İngiliz şairi Geoffrey CHAUSER tarafından kaleme alınan ve 24 öyküden oluşan, "Canterbury Tales" adlı eserin 7 öyküsünün inceleneceği bir proje olarak başladı.

Projenin amacı; Orta Çağ İngiltere'sinde, hayata dair nüsanslar ve durum değerlendirmeleri içeren eserden günümüz dünyasına uzanan hikayeler aracılığıyla bir kültür köprüsü kurarak, öğrencilerimizin düşünce ve bakış açılarını geliştirmek, temel toplumsal değerlerimizi korurken bir taraftan da öğrencilerimizin uluslararası dostluklar kazanmaları ve İngilizce dersine olan ilgilerinin artmasına yardımcı olmaktır.

Proje ortaklarımız: Danimarka, İspanya, İtalya, Litvanya, Polonya, Çekya ve Arnavutluk'tur.

Yayın: 06.12.2021 - Güncelleme: 06.12.2021 10:06 - Görüntülenme: 134