"Düşünü -Yorum Konuşu-Yorum" Felsefe Paneli

Dünya Felsefe Günü Dolayısıyla geleneksel olarak düzenlediğimiz "Düşünü -Yorum Konuşu-Yorum" Panellerinin üçüncüsünü Sosyal Bilimler Lisemizin organizasyonuyla Kırdar Kolejinde gerçekleştirdik.imizin resmi özel 10 güzide lisesinden öğrencilerimizin hitabetleriyle bakış açılarıyla kendilerine hayran bıraktığı etkinliğe kusursuz ev sahipliği için Özel Kırdar Koleji yetkilisi Rafet Onur Kırdar ' a  ve değerli personeline, Lise müdürü  İsmail Karateke'ye , Ekrem Avlupinar , profesyonel  moderatörlüğüyle panele renk katan kıymetli arkadaşım Esra Yalçın Odabaşı ' na, panele katılan liselerimizin değerli öğretmen- öğrencilerine,  özveriyle etkinliğe emek harcayan program sorumluları Murat Anıl - Şennur Kaltuş Bircan hocalarımıza ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

02-12-202102-12-202102-12-2021

Yayın: 02.12.2021 - Güncelleme: 02.12.2021 15:44 - Görüntülenme: 151