Coğrafya Sokağında Samanyolu'na Yolculuk: Türkiye'nin Doğal Zenginlikleriyle Eğitim

Bu defa, coğrafya sokağında öğrencilerimizle Türkiye haritası, Samanyolu galaksisi ve ülkemizin eşsiz doğal güzellikleri üzerine gerçekleştirilen derinlemesine dersi sizinle paylaşmak istiyoruz.

Coğrafya öğretmenimiz rehberliğinde öğrencilerimiz, Türkiye'nin coğrafi konumunu ve doğal zenginliklerini daha yakından keşfetme şansı buldular. Samanyolu galaksisi ile ilgili ilginç bilgiler de paylaşılarak, öğrencilere evrenin büyüleyici boyutları hakkında farkındalık kazandırıldı.

Ders sırasında öğrencilere, Türkiye haritası üzerinde coğrafi bölgelerin özellikleri ve ülkemizin doğal güzellikleriyle ilgili interaktif gösterimler sunuldu. Coğrafya sokağı, öğrencilerimizin sadece coğrafya bilgisi edinmekle kalmayıp, aynı zamanda gökyüzündeki yıldızları izleyerek ve Türkiye'nin eşsiz doğasını hayal ederek öğrendikleri bir özel platform oldu.

08-03-202408-03-202408-03-2024

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 08:48 - Görüntülenme: 47