Cadiz’te Erasmus+ Öğrenci ve Öğretmenleri Açık Hava Müzesini Keşfetti

Cadiz şehri, Erasmus+ öğrenci ve öğretmen hareketliliği programı kapsamında heyecan verici bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Programın dördüncü gününde, öğrenciler ve öğretmenler Cadiz’in tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmek için unutulmaz bir deneyime şahit oldular.

Grup, Cadiz’in kalbinde bulunan açık hava müzesini gezmek üzere bir araya geldi. Burası, sokaklarında tarih ve sanatın izlerini taşıyan birçok eserin sergilendiği etkileyici bir mekan olarak öne çıkıyor. Öğrenciler ve öğretmenler, antik çağlardan modern döneme kadar uzanan sanat eserlerini inceleme fırsatı buldular.

Açık hava müzesi gezisi sırasında, öğrenciler tarihî dokuyu hissederek şehrin atmosferini daha yakından deneyimlediler. Öğretmenler ise öğrencilerine rehberlik ederek, sanat eserlerinin ve mimarinin altında yatan hikayeleri anlattılar.

Programın katılımcıları, Cadiz’in zengin kültürel mirasını daha iyi anlamak ve farklı perspektifler kazanmak için bir araya gelerek değerli bir deneyim yaşadılar. Etkinlik, öğrencilerin ve öğretmenlerin uluslararası işbirliği ve kültürel değişim açısından önemli bir adım olarak kaydedildi.

25-03-202425-03-202425-03-202425-03-202425-03-202425-03-2024

Yayın: 25.03.2024 - Güncelleme: 25.03.2024 16:42 - Görüntülenme: 34