T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi

BUGÜN GÜNLERDEN MUTLULUK

Öğrencilerimizi anlatmak için ne yazsak yetersiz kalır. O kadar güzel yürekleri var ki...Sevgiyi, merhameti, yardım etmeyi öyle işlemişler ki hayatlarına... Geçen dönem Ağrı'nın Diyadin ilçesine bağlı Taşbasamak köyü, bu dönem de Aydın'ın Yenipazar ilçesinin Donduran köyünün kitap isteklerine kayıtsız kalmadılar. Onlar; doğudan batıya ülkemizin her karışında yetişen öğrencileri kardeş bellediler ve onlara yüreklerini açtılar. 

Sevgili öğrencilerimiz, topladığınız kitaplar adresine ulaştı. Bizlere  bahar tazeliğinde umut verdiğiniz ve yardımlaşmanın en anlamasını sunduğunuz için sizleri gönülden kutluyoruz.İyi ki varsınız. 

* Bu süreçte bizlerden yardımlarını esirgemeyen başta okul Müdürümüz Ahmet İren olmak üzere müdür yardımcımız Kemal Soygür, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Hakan Bengül, 11.sınıf öğrencimiz İzzet Talha Karaaslan ve okulumuzu arayıp kitap ihtiyacını bildirerek bizlere yardım etme fırsatı veren mezunlarımızdan Donduran Köyü Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Fatih Yavuz'a teşekkür ediyoruz.

30-11-202230-11-202230-11-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.11.2022 - Güncelleme: 30.11.2022 14:52 - Görüntülenme: 127
  Beğen | 0  kişi beğendi