Bölge sergimizde Değer Eğitimi projesinin detaylarına bakalım.

Okulumuz öğrencileri Fatma Şevval Gülay ve Elif Berru Şölen ve danışman öğretmenleri Erhan Özalp tarafından hazırlanan “Eko Folia Projesi: Ağaç Yapraklarından Kağıt Ambalaj Üreten Çevreci İnisiyatif “ projesiyle bölge sergisinde büyük bir başarı elde etti. Bu inovatif projenin jüri sunumu, çevre dostu ve ilham verici değerleriyle plastik poşetlere karşı mücadelede öne çıkıyor.

Eko Folia, ağaç yapraklarından üretilen kağıt ambalajlarla çevreye duyarlı bir alternatif sunarak plastik atıkların azaltılmasına katkı sağlıyor. Proje, sadece çevreci bir yaklaşım sunmakla kalmayıp aynı zamanda çevre bilincini artırmak için değerler eğitimi alanında da öne çıkıyor.

Fatma Şevval Gülay ve Elif Berru Şölen, bugün gerçekleştirilen jüri sunumunda proje detaylarını başarılı bir şekilde paylaştılar. Eko Folia, plastik poşetlere karşı verdiği savaşta özgün ve etkileyici bir duruş sergileyerek diğer projelerden ayrıldı.

Okulumuz, öğrencilerimizin çevre konusundaki bu önemli başarısını gurur ve memnuniyetle paylaşıyor. Eko Folia projesi, sürdürülebilirlik ve çevre bilinci konusunda öğrencilere ilham veren bir örnek olmayı sürdürüyor.

06-03-202406-03-202406-03-202406-03-2024

Yayın: 06.03.2024 - Güncelleme: 06.03.2024 16:26 - Görüntülenme: 43