T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi

Bir Kez Daha İyi Örneklerdeyiz.Okulumuzdan Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinliği: İyi Örneklerde Paylaşıldı.

Okulumuz, Cumhuriyetin 100. Yılına özel düzenlediği etkinlikle “ogm.meb.gov.tr” adresindeki Kültür ve Sosyal Etkinlik alanında yer buldu. “Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye’yi Anlamak” başlıklı panelde, öğrencilerimizle birlikte ülkemizin önemli isimleri Prof. Dr. Hüsamettin İnaç ve Doç. Dr. Cantürk Caner, Cumhuriyetin geçmişi ve Türkiye’nin geleceği üzerine derinlemesine bir analiz sundular.

 

Etkinliğimiz, Kütahya’daki 6 farklı okulumuzdan katılımla zenginleşirken, “ogm.meb.gov.tr” adresindeki Kültür ve Sosyal Etkinlikler alanında paylaşılarak milli eğitim camiasına örnek oluyor. Düşünce ve felsefe kulübümüzün öğrenci ve öğretmenleri, etkinliğin başarılı geçmesine önemli katkılarda bulundular.

 

Okulumuz, öğrencilerin düşünce dünyalarını zenginleştiren ve Cumhuriyetin temel değerlerini anlamalarına katkı sağlayan bu etkinliğiyle gurur duyuyor. İyi Örneklerde paylaşılan etkinliğimiz, diğer eğitim kurumlarına ilham olmayı amaçlayarak milli eğitimdeki başarı çıtasını yükseltmeye devam ediyor.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 16:49 - Görüntülenme: 50
  Beğen | 0  kişi beğendi