BİR GÜN ÜNİVERSİTELİ OLACAKSIN

Okul müdürümüz  Ahmet İren ve edebiyat öğretmenimiz Hakan Bengül tarafından yürütülen "Bir Gün Üniversiteli Olacaksın" projesi, 11.sınıfta öğrenim gören bir grup öğrencinin katılımıyla başladı.Proje, öğrencilerimizin bir gününü üniversitede geçirmesi esasına dayanıyor. Eğitim öğretim sonuna kadar sürecek olan projeyle öğrenciler,  bir üst öğrenim kurumunu henüz lisedeyken yaşayarak tanıyacaklar. Proje takvimi gereği bugün, Dumlupınar Üniversitesinin çeşitli birimlerini gezme fırsatı bulduk.Ayrıca bugünkü ziyaretimizde güzel bir sürprizle de karşılaştık. Dış Politika Enstitüsü Başkanı ve ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'nın bir öğrenci topluluğunun davetlisi olarak verdiği konferansa katıldık.Projenin sonraki aşamaları, diğer sınıf seviyelerinin yanı sıra farklı üniversiteleri de içine alıyor.

28-12-202128-12-202128-12-202128-12-2021

Yayın: 28.12.2021 - Güncelleme: 28.12.2021 12:30 - Görüntülenme: 156