Bir Damla Barış: Okulumuzda Su Farkındalığı Günüyle Geleceğin Su Muhafızları Yetişiyor

Okulumuz, bugün suyun kıymetini vurgulamak ve kaynaklarını koruma bilincini artırmak için Su Farkındalığı Günü etkinliği düzenledi. Öğrenciler, suyun sürdürülebilirliği ve korunması konularında derinlemesine eğitim aldılar ve gelecekte suyun muhafazası için aktif bir rol üstlenmeye teşvik edildiler. Bu yılın teması olan “Barış İçin Su”ya odaklanarak, suyun birleştirici gücünü ve barışın temel bir unsuru olarak suyun önemini vurgulandı. Okulumuz, öğrencilerin su kaynaklarını koruma konusunda liderlik rollerini üstlenmelerine yardımcı olacak devam eden programlarla bu önemli günde attığı adımı desteklemeye devam edecek. Etkinlikte emeği geçen öğretmenimiz Cihan Ertürk ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

25-03-202425-03-2024

Yayın: 25.03.2024 - Güncelleme: 25.03.2024 16:37 - Görüntülenme: 30