T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi

BAYRAKSOY'A GÖRE İYİLİK MUTLULUĞUN ŞİFRESİDİR

Birçoğumuz geleceğin planını, itibar ve bol kazanç üzerine kurarız. Bu yolda verilen çaba, kimi zaman hayatın asıl anlamından bizi uzaklaştırır. Mutluluk... Okulumuzu ziyaretiyle bizleri onurlandıran FLO Mağazacılık Pazarlama Genel Müdürü Mehmet Tahir Bayraksoy  göre insan önce mutlu olmanın yollarını aramalıdır. Bunu yaparken de temel prensip olarak iyilik yapmayı öncelemelidir. 

Değerli vakitlerinden ayırarak okulumuzu ziyaret eden Sayın Genel Müdür, konferan salonumuzda yaptığı söyleşiyle öğrencilerimize yepyeni ufuklar açtı. Genel temanın yönetim ve insan olduğu söyleşi, klasik söylemlerin dışında ilerledi. Söyleşide, insanın kendini yani özünü tanımasının hayata anlam katacağının altını çizen Bayraksoy, böyleikle insanların kendilerini mutlu eden işin ne olduğunu da kolaylıkla keşfedeceklerini belirtti. Söyleşide hayatından çeşitli örnekler sunan Bayraksoy,  mutluluğa giden yollardan bir tanesinin de iyilik yapmak olduğunu sözlerine ekledi. 

İş disiplini, planlama, organizasyon, pazarlama, nasıl yönetici olunur vb. gibi kavramlar beklerken söyleşi, heyecan dolu ahengiyle bakış açımızı değiştirdi. Bu verimli söyleşi ve değerli ziyaretlerinden dolayı ASE Sosyal Bilimler Lisesi ailesi olarak  FLO Mağazacılık Pazarlama Genel Müdürü Mehmet Tahir Bayraksoy  Bey'e teşekkürlerimizi sunarız. Sayın Genel Müdür de okulumuzda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Söyleşinin sonunda okul müdürümüz Ahmet İREN, konuğumuza ziyaretlerinden ve verimli sohbetinden dolayı teşekkür etti ve kendisine okulumuzu ziyaretinin anısına bir hediye takdim etti. Ayrıca bu ziyaretin gerçekleşmesine vesile olan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Mustafa Topuz'a da hassaten teşekkürlerimizi sunarız.

02-11-202102-11-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.11.2021 - Güncelleme: 02.11.2021 11:44 - Görüntülenme: 218
  Beğen | 0  kişi beğendi