Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ağır Ceza Hakimi Kütahyalı Ali Günay Okulumuzda

İstanbul 6. Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ağır Ceza Hakimi Kütahyalı Ali Günay,okulumuzda öğrencilerimize konferans verdi.
Kütahya Kültür Derneği ve Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi işbirliği ile düzenlenen konferansta konuşan Günay, gençlerle bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Hukuk Fakültelerinin, Hukuk Düzeninin ve Sivil Toplum kuruşlarının gelecekteki yeri ve önemi hakkında bilgilendirme yapıldı.
Birlik ve beraberliğin öneminden söz eden Günay, sivil toplum kuruluşlarının bu birlik ve beraberliği sağlayan önemli merkezler olduğunu söyledi.
Suç ve suçlu ile olayların duyurulma şekilleri hakkında da bilgiler paylaşan Günay'ı öğrenciler ilgi ile dinledi.
Konferans, Günay'ın öğrencilerden gelen soruları yanıtlamasıyla sona erdi.
Günay'a teşekkür eden Okul Müdürümüz Ahmet İren, günün anısına plaket takdiminde bulundu.

10-05-202210-05-202210-05-2022

Yayın: 10.05.2022 - Güncelleme: 13.05.2022 15:24 - Görüntülenme: 899