9/B Sınıfı, Atatürk 2 Filmi İle Unutulmaz Bir Gezi Deneyimi Yaşadı

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi 9/B sınıfı öğrencileri, okulun düzenlediği gezi programı çerçevesinde “Atatürk 2” filmine unutulmaz bir ziyaret gerçekleştirdi. Öğrenciler, Türk tarihine ışık tutan bu filmi izleyerek tarihi bir yolculuk yaşama fırsatı buldular.

Gezi kapsamında öğrencilere film öncesi kısa bir bilgilendirme yapıldı ve Atatürk’ün hayatına dair önemli anıları içeren film, sınıf 9/B öğrencileriyle paylaşıldı. Öğrenciler, büyük önderin hayatını ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş sürecini anlatan bu etkileyici filmi izlemenin gururunu yaşadılar.

Okulun gezi programları, öğrencilere kültürel ve tarihi değerlere daha yakından tanıklık etme imkanı sunuyor. Bu seyahat, öğrencilerin tarih bilinci kazanmalarına ve Atatürk’ün öncülüğünde yaşanan önemli olaylara dair daha derinlemesine düşünmelerine katkı sağladı.

9/B sınıfının bu özel gezi programı, öğrencilere hem eğlenceli hem de öğretici bir gün geçirme fırsatı tanıdı. Atatürk 2 filmi, öğrencilere tarihi bir mirası anlama ve değerlendirme şansı verirken, sınıf birliği ve paylaşılan deneyimle öğrenciler arasındaki bağları güçlendirdi.

20-01-202420-01-2024

Yayın: 20.01.2024 - Güncelleme: 20.01.2024 13:02 - Görüntülenme: 58