T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi

10/C Sınıfı Öğrencilerinden Temizlikte Bir Araya Geldi: Birlikte Temiz Tutuyoruz!

Bugün okulumuzun gurur kaynağı olan 10/C sınıfı öğrencileri, Tuana Duran, Tuğba Arslan, Zeynep Cengiz ve Elif Ekin Akgüneş öncülüğünde sınıf temizliği için bir araya geldi. Öğrenciler, kendi sınıflarını temiz tutarak birlik ve dayanışma örneği sergiledi.

 

Yapılan açıklamada, “Bizler Tuana, Tuğba, Zeynep ve Elif olarak sınıf olarak sorumluluk alarak, kendi sınıfımızın temizliğini üstlendik. Temiz bir ortamda daha iyi öğrenebileceğimizi düşünüyoruz” denildi.

 

Bu olumlu girişim, sınıf içinde bir araya gelip birlikte hareket etmenin önemini vurgulamanın yanı sıra, öğrencilerin okula duydukları sorumluluk bilincini ortaya koyması açısından da anlamlı oldu.

 

Okul yönetimi, öğrencilerin bu anlamlı adımını takdirle karşılayarak, “Öğrencilerimizin sorumluluk alarak okulumuza katkıda bulunması, okul kültürümüzü olumlu yönde etkiliyor. Bu tür inisiyatifleri desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

 

Öğrenciler, sınıflarını temiz tutmanın sadece bir görev değil, aynı zamanda birbirlerine olan saygı ve sevgilerini göstermenin bir yolu olduğunu ifade ederek, bu tür etkinliklerin devam etmesini arzu ettiklerini belirttiler.

25-12-202325-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.12.2023 - Güncelleme: 25.12.2023 16:43 - Görüntülenme: 63
  Beğen | 1  kişi beğendi